Geplaatst in Fotografie

Kanaalpark Rosmalen

Met koningsdag waren we allebei een dagje vrij en besloten we naar het kanaalpark te gaan. Via waarneming.nl hadden we gezien dat daar veel soorten vogels zitten die we nog niet voor de lens hadden gehad, dus leek het ons de moeite waard om daar lekker te gaan wandelen, spotten en fotograferen.

Tijdens onze wandeling raakten we al snel aan de praat met een aantal andere spotters en fotografen en een parkbeheerder. Zij vertelden ons dat er in deze tijd heel veel blauwborsten te vinden waren in het kanaalpark dus daar gingen we naar op zoek! Helaas hebben we de blauwborst niet gezien, maar werden we door de parkbeheerder wel gewezen op een bever die lekker onder een struikje lag te pitten!

Omdat we het toch wel erg naar ons zin hadden gehad en het de volgende dag ook nog mooi weer zou worden besloot Willem de woensdag ook nog vrij te nemen, zodat we nog een middag konden gaan fotograferen. Die woensdag hebben we helaas weer geen blauwborst gezien en ook de groene spechten waren ons te snel af, maar we hebben wel een aantal andere vogels gespot en op de foto kunnen zetten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Plaats een reactie